Duo Bizart – ett piano fyra händer

Duo Bizart – ett piano fyra händer

22 jan 2023 kl 16:00 – 17:45
Kulturhuset Valfisken

Duo Bizart - ett piano fyra händer

Piano: Geoffrey Baptiste och André Roe

Duon Bizart grundades 2004 av Geoffrey Baptiste och André Roe. Efter att ha avslutat sina studier träffades de i en masterclass för professor Evgeny Moguilevsky vid Royal Conservatoire i Bryssel och blev Duo Bizart.

Utrustad med en stark konstnärlig personlighet, motiverad av ett ständigt sökande efter sammanhållning och precision, är denna duo (eller snarare en enda person med 20 fingrar) lite utöver det vanliga.

De passionerade och engagerade musikerna Geoffrey och André gillar att dela med sig av sin kärlek till musik vart de än kan ta den, med stor enkelhet och medverkan till allmänheten.
Varje år gör de många turnéer i Europa (Skandinavien, de brittiska öarna, de baltiska republikerna, Slovenien, Kroatien,…) såväl som i Kina.

Influerade av deras musiksmak som sträcker sig från romantik till 1900-talsmusik, kretsar deras konserter kring starka och originella teman (An American in Paris, Aboard the Orient Express, Tales and Legends…) som kombinerar obestridda mästerverk med orättvist bortglömda verk.
Vid sidan av dessa recitals erbjuder de även musikuppträdanden där konserten levs som en “komplett” upplevelse, kombinerad med musik, teater och visuell projektion, under vilka de säkerställer att åskådaren upplever en passionerad konstnärlig berättelse.

Dessutom lägger de stor vikt vid att dela sin passion med de unga och föreslår regelbundet utbildningskonserter för barn, oavsett om det är i samarbete med kulturinstitutioner (kulturhus, teatrar, festivaler, etc.) eller direkt i skolor.
Fotograf: Emilie Paps

Under konserten spelas verk av bl.a. R. V. Williams, Copland, Grieg, Grainger och Ravel.

Konsertintroduktion 15.45

 

Entré 200 kr. Medlemmar 150 kr. Skolungdom fritt.

Boka biljett via hemsidan https://www.sallskapetpromusica.se

Boka

Ordinarie biljettpris 200:-, Medlemmar i Sällskapet Pro Musica 150:-, Studerande (upp till 20 år) fritt inträde

Bokningen är nu stängd för denna konsert. Biljetter som inte har hämtats säljs i biljettkassan 30 minuter före konserten.

Boka biljett: gör du här ovan genom att fylla i uppgifterna och klicka på boka-knappen. När du har skickat din bokning får du en bekräftelse via din e-post. Konsertbiljetter kan bokas t o m klockan 17:00 dagen före själva konsertdagen.

Biljettkassan:
Kassan öppnar 1 timme innan konserten börjar. Bokade biljetter hämtas i biljettkassan senast 30 min före konserten.
Biljetterna betalas med Swish eller kontant (vänligen ta med jämna pengar).


Följ oss på Facebook och på Instagram (promusicaosterlen)