Sällskapet Pro Musica

Musik i Äppelriket

 
 

Musik i Äppelriket 19-21 maj i Kivik

När den efterlängtade våren äntligen gjort entré och äppelträden står i full blom bjuder festivalen, i år förlagd till Kristi Himmelsfärdshelgen, in till tre ljuva dagar av konserter, föreläsningar och naturupplevelser för både vuxna och barn.
I år gästas festivalen av folkkära artisten Sofia Karlsson – ackompanjerad av viola och piano, den eminenta barockensemblen Göteborg Baroque samt blåskvintetten Lupus som välkomnar alla till familjeföreställningen Unge Peer Gynt.
Njut av kvällskonserter i Södra Mellby kyrka, besök de Existentiella hörnorna på Antikvariat Lappri och välkomna den annalkande sommaren i Stenshuvuds nationalpark under denna festliga långhelg!

Biljettinfo
Boka biljetter: Kvällskonserterna och familjekonserten i Södra Mellby kyrka bokas via www.kulturcentralen.nu Biljetterna är planerade att släppas den 1 april.
Det går även bra att köpa din biljett vid entrén, i anslutning till konserten med kontanter eller Swish.
Biljettpriser: Kvällskonsert: 240 kr. För barn under 16 år: 120 kr.
Familjekonserten Unge Peer Gynt har fri entré!

Musikhögmässan har fri entré.

De existentiella hörnorna den 19 och 20 maj har fri entré. Förboka din plats via mail till: maria.jeppsson@svenskakyrkan.se

Familjeaktivitet Stenshuvud: ”Bisysslor och annat surrigt” vid naturum Stenshuvud har fri entré. Ingen föranmälan behövs.

 

Hitta hit:
Södra Mellby kyrka: Mellby backe 23, 27735

Kivik naturum Stenshuvud: Stenshuvudsvägen 63, 277 35 Kivik

Antikvariat Lappri Böcker: Mellby Backe 18, 277 35 Kivik

Mer info om programmet hittar du på webben: musikiappelriket.se

Musik i Äppelriket arrangeras av Musik i Syd, Sällskapet Pro Musica och Kiviks församling med stöd från Simrishamns kommun och i samarbete med Stenshuvuds nationalpark. Kiviks musteri sponsrar festivalen med dryck.