Solopiano

Solopiano

3 feb 2019 kl 16:00 – 18:00
Kulturhuset Valfisken

Solopiano

Tidigare annonserade Jakob Högström kan p g a sjukdom inte medverka i konserten den 3 februari. I stället får publiken höra Bengt Forsberg spela solopiano i verk av J.S. Bach, J. Brahms och såväl Clara som Robert Schumann. 

Bengt Forsberg är en av Sveriges mest intressanta och rutinerade pianosolister och kammarmusiker. Han är utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg, där han tog organistexamen 1975 och solistdiplom i piano 1979. Han är känd bl.a. för sitt samarbete med Ann Sofie von Otter som han ackompanjerat i ett stort antal konserter och inspelningar. År 1997 invaldes han som ledamot av Kungliga Musikaliska Akademien. Han intar något av en särställning i svenskt musikliv genom att ständigt belysa och framföra ovanliga verk av kända tonsättare såväl som oförtjänt åsidosatta verk av mindre kända eller udda kompositörer.

 


Boka

Bokningen är nu stängd för denna konsert. Biljetter som inte har hämtats säljs i biljettkassan 30 minuter före konserten.

Boka biljett: gör du här ovan genom att fylla i uppgifterna och klicka på boka-knappen. När du har skickat din bokning får du en bekräftelse via din e-post. Konsertbiljetter kan bokas t o m klockan 18:00 dagen före själva konsertdagen.

Biljettkassan:
Kassan öppnar 1 timme innan konserten börjar. Bokade biljetter hämtas i biljettkassan senast 30 min före konserten.
Biljetterna betalas med Swish eller kontant (vänligen ta med jämna pengar).