Solopiano

Solopiano

3 feb 2019 kl 16:00 – 18:00
Kulturhuset Valfisken

Solopiano

Tidigare annonserade Jakob Högström kan p g a sjukdom inte medverka i konserten den 3 februari. I stället får publiken höra Bengt Forsberg spela solopiano i verk av J.S. Bach, J. Brahms och såväl Clara som Robert Schumann. 

Bengt Forsberg är en av Sveriges mest intressanta och rutinerade pianosolister och kammarmusiker. Han är utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg, där han tog organistexamen 1975 och solistdiplom i piano 1979. Han är känd bl.a. för sitt samarbete med Ann Sofie von Otter som han ackompanjerat i ett stort antal konserter och inspelningar. År 1997 invaldes han som ledamot av Kungliga Musikaliska Akademien. Han intar något av en särställning i svenskt musikliv genom att ständigt belysa och framföra ovanliga verk av kända tonsättare såväl som oförtjänt åsidosatta verk av mindre kända eller udda kompositörer.

 

Boka

Ordinarie biljettpris 200:-, Medlemmar i Sällskapet Pro Musica 150:-, Studerande (upp till 20 år) fritt inträde

Bokningen är nu stängd för denna konsert. Biljetter som inte har hämtats säljs i biljettkassan 30 minuter före konserten.

Boka biljett: gör du här ovan genom att fylla i uppgifterna och klicka på boka-knappen. När du har skickat din bokning får du en bekräftelse via din e-post. Konsertbiljetter kan bokas t o m klockan 17:00 dagen före själva konsertdagen.

Biljettkassan:
Kassan öppnar 1 timme innan konserten börjar. Bokade biljetter hämtas i biljettkassan senast 30 min före konserten.
Biljetterna betalas med Swish eller kontant (vänligen ta med jämna pengar).


Följ oss på Facebook och på Instagram (promusicaosterlen)