Romansafton med Boel Adler och Annika Bjelk

Romansafton med Boel Adler och Annika Bjelk

26 mar 2023 kl 16:00 – 17:45
Kulturhuset Valfisken

Romansafton med Boel Adler och Annika Bjelk

Boel Adler Mezzo-Sopran – Sång

Boel är sångerska (mezzo-sopran) och utbildade sig till sångpedagog på musikhögskolan i Malmö, där hon gick ut 1986 och därefter flyttade till Stockholm. Hon hade under några år kontrakt med Radiokören och gjorde sedan talprov till Sveriges radio och fick sitt första vikariat på P2 1991. Numera är hon frilansande journalist med kontinuerliga uppdrag för Sveriges radio P2. Hon har bland annat i perioder lett programmet “Klassisk förmiddag”, men arbetar även som presentatör i andra musiksammanhang.  (Källa: Wikipedia)

Annika Bjelk – Piano

Annika är pianist, kapellmästare, repetitör och har medverkat i ett stort antal produktioner på Operaverkstan/Malmö Opera, t ex Faust & Helena, Cabaret, Flygande trumman, Fantasticks, La traviata och My Fair Lady. Annika har bl a varit kapellmästare för Skånska Operans Figaros bröllop och Tosca. Hon arbetar dessutom ofta med sångare som instuderare, coach och ackompanjatör. Annika undervisar även på Musikhögskolan i Malmö. Nu är hon på turné som pianist i jubileumsföreställningen Vår bästa tid. (Källa: Malmö Opera)

Foto: Mattias Ahlm och Katja Taubermann

Konsertens tema: Voyage á Paris

Boel Adler och Annika Bjelk tar er med till en parisisk salong med smäktande franska sånger om kärlekens outgrundliga vägar och poetisk pianomusik av Mélanie Bonis, Francis Poulenc, Henri Duparc och svenska Helena Munktell och fortsätter till café-cabaret på Montmartre med Erik Satie.

Konsertintroduktion 15.45.

Entré: Ordinarie biljettpris 200:-. För medlemmar 150:-. Studerande (upp till 20 år) Fritt inträde.

Boka biljett via hemsidan https//www.sallskapetpromusica.se

 

Boka

Ordinarie biljettpris 200:-, Medlemmar i Sällskapet Pro Musica 150:-, Studerande (upp till 20 år) fritt inträde

Bokningen är nu stängd för denna konsert. Biljetter som inte har hämtats säljs i biljettkassan 30 minuter före konserten.

Boka biljett: gör du här ovan genom att fylla i uppgifterna och klicka på boka-knappen. När du har skickat din bokning får du en bekräftelse via din e-post. Konsertbiljetter kan bokas t o m klockan 17:00 dagen före själva konsertdagen.

Biljettkassan:
Kassan öppnar 1 timme innan konserten börjar. Bokade biljetter hämtas i biljettkassan senast 30 min före konserten.
Biljetterna betalas med Swish eller kontant (vänligen ta med jämna pengar).


Följ oss på Facebook och på Instagram (promusicaosterlen)