Musik i Äppelriket

Inställd konsert 28 juli 2017
Edda Magnason har idag, torsdagen den 27 juli, meddelat att hon på grund av sjukdom inte kan medverka i konserten i morgon den 28 juli. Vi måste därför ställa in konserten.

För dig som redan har köpt biljetter genom Kulturcentralen gäller följande. Pengarna kommer att återföras till det konto som du använde när du köpte biljetten. Du får också ett e-postmeddelande med information direkt från Kulturcentralen.

Vi som arrangerar Musik i Äppelriket beklagar djupt att konserten inte kan genomföras. Vi får i stället glädjas åt att de fem tidigare konserterna blivit mycket uppskattade och lockat stor publik.
Jesper Hamilton                                                                        Gun-Britt Morhed
producent Musik i Syd                                                              v ordf Pro Musica

 

 

Sommaren 2016 startade Musik i Syd och Sällskapet Pro Musica en ny kammarmusikserie som fick namnet Musik i Äppelriket. Sex konserter hölls i Södra Mellby kyrka och Kiviks kapell.

Samarbetet fortsätter sommaren 2017. Syftet är att locka musikintresserade till Kiviks vackra omgivningar för att lyssna till några av Europas främsta artister. Programmet börjar ta form och under våren kommer information om vilka som gästar Äppelriket denna sommar.

Musik i Äppelriket har en egen hemsida, www.musikiappelriket.se . Läs om 2016 års konserter och håll dig informerad om vad som händer sommaren 2017.